U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Open dag 2017

Open dag ondanks regen succesvol

Bijna 550 bezoekers zijn op 30 september, ondanks de regen, van de partij op de locatie van Twente Milieu in Enschede. Samen met de inwoners van Twente vieren de medewerkers van Twente Milieu het 20-jarig bestaan. Van de Klantenservice tot Buurtonderhoud en Rioolservice, alle diensten zijn vertegenwoordigd.

Twente Milieu laat met de open dag zien dat zij naast afval inzamelen ook zorg draagt voor onder andere het buurtonderhoud, strooien bij gladheid en het parkeerbeheer. Dat laatste is tijdens de open dag met behulp van de camera’s te beleven. Bezoekers kunnen live meekijken in parkeergarage Van Heekplein. Voor de kinderen is er een speurtocht, waarbij ze langs elke dienst gaan voor een opdracht of vraag. Ook krijgen zij een headset op bij de Klantenservice. Ze zoeken hun eigen adres in het registratiesysteem en zien hoe vaak hun container geleegd is dit jaar.

Kidsplein
Een ritje in een huisvuilwagen kan niet overgeslagen worden. Onder een afdakje wacht eenieder op zijn of haar beurt. Na een ritje gaat het vermaak door bij het overdekte Kidsplein. Kinderen springen op luchtkussens, er staat een rij voor de popcornkar en aan de knutseltafel ontstaan allerlei knutselwerken, gemaakt met gerecycled materiaal. Een drumband speelt op containers en glazen flessen een percussie act. Aan de andere kant van het plein spelen kinderen een afvalrace. Wie gooit het afval het snelst in de juiste container?

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Door vrijblijvend uw e-mailadres in te vullen, kunnen wij u van persoonlijke informatie, wijzigingen en afvaltips voorzien. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.