Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Onze collega’s van Beheer Openbare Ruimte zoeken een Vakman Hovenier
Bij Twente Milieu werken we dagelijks aan een schone en groene leefomgeving. Een aantrekkelijke omgeving waar het voor inwoners fijn en veilig wonen is. En waarin de natuur tot bloei komt en insecten hun werk goed kunnen doen. Door het veranderende klimaat zijn duurzaamheid en biodiversiteit belangrijke thema’s. We hebben groen nodig om hittestress en wateroverlast tegen te gaan en insecten aan te trekken. Daar wil jij als Vakman Hovenier graag een bijdrage aan leveren.

Wat ga je doen?
Als Vakman Hovenier ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in het beheer van de openbare ruimte in Haaksbergen en Borne. Van plantsoenonderhoud tot snoeiwerkzaamheden en de aanplant van nieuwe planten en bomen. De werkzaamheden veranderen mee met de seizoenen en lopen het hele jaar door. Je denkt proactief mee over de plannen die samen met de gemeenten gemaakt worden en deelt hierin jouw kennis en ervaring. Daarvoor volg je regelmatig cursussen om jouw vakkennis op peil te houden. Je bent een kartrekker in het team, je geeft altijd het goede voorbeeld en kunt mensen ook aanspreken als dit nodig is. Je komt werken in een organisatie waar het werk echt samen gebeurt. Dit betekent ook dat je flexibel bent om ingepland te worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst.

Waarom je dit bij Twente Milieu gaat doen is…
Omdat je regionaal wilt werken in een veranderende omgeving waar geen één dag hetzelfde is. Zo kun je ook ingezet worden bij andere werkzaamheden die Twente Milieu uitvoert in het beheer van de openbare ruimte. Dat maakt jouw werk afwisselend en uitdagend.

Jij bent…
Zelfstandig, proactief en oplossingsgericht. Je denkt vooruit en ziet kansen om het werk nog beter en makkelijker te doen. Dit doe je altijd kostenbewust en met oog voor duurzaamheid. Je bent communicatief sterk en kunt goed begeleiden; een echte kartrekker dus. Je weet van aanpakken en bent een sterke man of vrouw voor fysiek werk in de buitenlucht.

 Wat zien we graag op jouw CV?  

 • Je hebt een diploma Vakbewaam Hovenier, niveau 3 of 4
 • Je hebt relevante werkervaring bij een hovenier of groenvoorzieningsbedrijf
 • Je hebt minimaal een certificaat voor bosmaaier en kettingzaag
 • Je bent in het bezig van een rijbewijs BE
 • Je hebt een certificaat Veilig werken langs de weg of bent bereid om dit te halen

Wat krijg je ervoor terug?
Een mooie functie in een organisatie met trotse en betrokken medewerkers die Twente Milieu met een ruime 8 beoordelen. Waar we voor elkaar klaarstaan en we samen zorgen dat het werk afkomt. Het 'samen doen’ betekent ook dat je bij ons de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat ook jouw mening belangrijk is. Wat je verder kunt verwachten:

 • Een jaarcontract waarbij we er natuurlijk snel een vast contract van maken als de klik met het werk en de collega's waarmee je samenwerkt goed is;
 • Salaris op basis van de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving Services. De inschaling is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt minimaal € 2.650,- tot maximaal € 3.459,- bruto per maand;
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,44% per maand. Dit kun je uit laten betalen of inzetten voor extra verlof, scholing of extra pensioenopbouw;
 • Naast wettelijke vakantie-uren ook een aantrekkelijk aantal bovenwettelijke vakantie-uren die je maximaal 5 jaar lang mag sparen;
 • Pensioenopbouw bij ABP;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis;
 • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals bedrijfsfitness, fiets(lease)plan en collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Natuurlijk een telefoon

Dit is Twente Milieu
Volop zon of centimeters sneeuw, op feestdagen en in het weekend, de ruim 400 medewerkers van Twente Milieu werken ‘met mekaar’ aan een schoon, groen en leefbaar Twente. Veur altied. Twente Milieu is een sociale werkgever en biedt kansen aan iedereen. Bij Twente Milieu werken echte buitenmensen, voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte en voor de inzameling van het afval. De collega’s op kantoor en in de werkplaatsen zorgen ervoor dat het werk buiten veilig, op tijd, duurzaam en gewoon goed wordt uitgevoerd.   

Is dit jouw baan? Solliciteer direct!
Ben jij onze nieuwe Medewerkers verkeersmaatregelen? Dan horen we graag van je! Solliciteer direct via www.twentemilieu.nl/werkenbij.

Heb je vragen of wil je meer informatie? We vertellen je graag meer! 
Stuur Paul een berichtje via p.bosveld@twentemilieu.nl. Bellen kan ook via 06 – 50 24 55 05.  

Solliciteren

Paul Bosveld

Teamleider
Stel je vraag aan Paul
06 50 24 55 05

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente