Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wij zijn op zoek naar een Technisch Specialist Bedrijfswagens en Inzamelvoertuigen. Vind jij het leuk om te werken aan moderne voertuigen met complexe opbouw? Ben jij die techneut die samen met een betrokken team ervoor zorgt dat het materieel zonder problemen dagelijks het afval ophaalt? Lees dan verder welke leuke uitdaging wij voor jou hebben.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Technisch Specialist op de afdeling Werkplaatsen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en keuringen van al ons materiaal en machines.

Waar ga jij je mee bezig houden?

 • Je voert onderhoud en reparaties uit aan kraakpersopbouw, laadkranen, zijladers, winterdienst machines en soortgelijke machines;
 • Je stelt met moderne diagnoseapparatuur storingen vast.

In al je werkzaamheden pas je de wettelijke kaders toe met betrekking tot kwaliteit, ARBO en Milieu.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde technische MBO4 opleiding en relevante werkervaring;
 • Je hebt brede kennis van elektronica en hydrauliek;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B; (C en/of E is een pré);
 • Je staat open voor onregelmatige diensten.

De standplaats is Enschede, maar in de toekomst wordt er ook verwacht dat je inzetbaar bent op de overige werkplaatsen van Twente Milieu. Je werkt standaard van 07.30 – 16.00 uur, maar ook avond-/weekenddiensten wanneer nodig.

Dit is waarom je bij Twente Milieu wilt werken
Bij Twente Milieu werken we graag en veel samen. Met elkaar zorgen we dat het werk afkomt en we staan voor kwaliteit. Twente Milieu is een professionele, duurzame en sociale werkgever die gaat voor een leefbaar Twente. Een organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en waar je echt het verschil kan maken.

Wij geloven dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Dat betekent dat we goed zorgen voor onze medewerkers:

 • We zetten hoog in op persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • Vitaliteit van medewerkers is een belangrijk thema;
 • We geven zoveel mogelijk vrijheid. Daarbij worden de verantwoordelijkheden zo laag als mogelijk in de organisatie gelegd;
 • We moedigen medewerkers aan zelfstandig keuzes te maken en er is veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Medewerkers krijgen de ruimte en waar dat kan werken we vanuit huis of andere locaties. Dit draagt bij aan een goede werkbalans en aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Wat bieden wij?

 • In eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren en een klik binnen het team is er de mogelijkheid op een vast dienstverband;
 • Conform CAO Grondstoffen Energie en Omgeving een salaris tussen € 2508 en € 3256 bruto per maand. Exacte vaststelling afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • En zeker zo belangrijk; een mooie plek in een leuk en dynamische omgeving.

Solliciteren
Wil jij werken bij deze mooie organisatie die staat en gaat voor een leefbaar Twente? Waar je leuke, hardwerkende mensen om je heen hebt die hart hebben voor elkaar, de inwoners en de leefomgeving? Sluit ook jouw kennis en ervaring aan op deze vacature? Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Wij werken niet samen met commerciële bureaus voor het vervullen van de functie. Bellen of mailen met commercieel belang wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Lennart Driessen

Manager Materieel
Stel je vraag aan Lennart
06 - 15 89 32 67

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente