Zwerfafval opruimen? Meld uw actie aan bij Supporter van Schoon

26-02-2021

Zwerfafval opruimen? Meld uw actie aan bij Supporter van Schoon en ontvang een gratis schoonmaakpakketje

Het is alweer wat langer licht, de zon schijnt regelmatig en de temperatuur is aangenaam. Kortom, het kriebelt om weer vaker naar buiten te gaan. Een frisse neus halen én tegelijkertijd een opruimommetje doen, onder het mom: word weer verliefd op je buurt. Dat is dit jaar het thema van Nederland Schoon. Doet u ook mee?

De laatste weken krijgen we regelmatig verzoeken van enthousiaste inwoners die zwerfafval op willen ruimen in hun buurt en hiervoor graag opschoonmaterialen willen lenen. Helaas is het, met de geldende coronamaatregelen, voor ons niet mogelijk om op dit moment onze zwerfafvalaanhangers uit te lenen. Deze aanhangers zijn ingericht voor opruimacties met grotere groepen en dat is, zoals bekend, op dit moment niet toegestaan. Zoals u zult begrijpen, kunnen en willen wij dit dan ook niet faciliteren.

Meld uw actie aan bij Supporter van Schoon en ontvang een gratis schoonmaakpakketje
Wij zijn blij om te zien dat onze Twentse inwoners in actie willen komen voor een zwerfafvalvrije buurt. Daarom verwijzen we graag naar de actie van Supporter van Schoon. Als u uw actie aanmeldt, ontvangt u een gratis schoonmaakpakketje voor maximaal 4 personen. Daarmee kun je alleen, samen met jouw eigen huishouden of met één andere persoon – en rekening houdend met de geldende coronamaatregelen - een opruimactie organiseren. Samen voor een schoon, gezond en fris Twente!