U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Wijzigingen in brengen en ophalen van grof afval in Almelo

21-12-2017

Vanaf volgend jaar is het mogelijk om gratis 500 kilo per jaar aan grof afval te storten bij het afvalbrengpunt aan de Turfkade 15. In 2017 was dat nog 150 kilo.

Grof afval laten ophalen
U kunt uw grof afval ook thuis laten ophalen door Twente Milieu. Het voorrijtarief wordt per 1 januari 2018 verlaagd naar €25,00. U kunt tot 500 kilo gratis aanbieden. Per keer wordt er minimaal 165 kilo van uw passaldo afgeschreven. Heeft u niet voldoende passaldo of wilt u het vaker laten ophalen? Dan betaalt u de voorrijkosten en €10,00 per kuub. U kunt maximaal drie kuub afval aanbieden.

Wilt u weten wat uw passaldo is? Kijk dan op deze pagina. U heeft hiervoor uw milieupas nodig.

Verruiming openingstijden afvalbrengpunt
Vanaf januari is het afvalbrengpunt aan de Turfkade 15 iedere zaterdag geopend van 11.00-16.00 uur. Op maandag tot en met vrijdag kunt u er van 08.00-16.15 uur terecht.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.