U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Verpakkingen scheiden: gebruik doorzichtige zakken!

07-07-2017

Voor het scheiden van verpakkingen vragen wij u vriendelijk gebruik te maken van doorzichtige zakken. Dit geldt zowel voor het ophalen aan huis als het wegbrengen van verpakkingen naar milieupleinen. Op die manier kan zoveel mogelijk verpakkingsafval gerecycled worden. Verpakkingsafval in grijze zakken kan door de verwerker namelijk gezien worden als vervuiling. Daarnaast kunnen wij, als u doorzichtige zakken gebruikt, bij het ophalen zien of er verpakkingen in de zak zitten. U kunt er ook voor kiezen de verpakkingen los in de container te gooien. 

17 07 07 Nieuws Gebruik Doorzichtige Verpakkingenzakken

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.