U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Steun het goede doel: lever je elektrische apparaten in

16-04-2018

Gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Twente Milieu doen mee aan de Wecycle-inleveractie voor afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste) bij het afvalbrengpunt. U kunt vanaf 21 april 2018 kapotte kleine elektrische apparaten of spaarlampen inleveren en hier punten mee sparen. Hiermee maakt u zelf kans op mooie prijzen en het goede doel op een cheque van €1000,-.

U scoort punten als u op het afvalbrengpunt kapotte kleine elektrische apparaten of spaarlampen inlevert. Ga ter plekke op uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren en check in met uw telefoon. GPS herkent uw smartphone, zodat u de punten kunt verzilveren. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner winnen een sponsorcheque van €1.000,- van Wecycle voor  het goede doel dat zij hebben gekozen. De actie loopt tot en met 31 augustus 2018.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.