U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Snoeiafval en bladeren gratis naar afvalbrengpunt Wierden

15-10-2018

Van 15 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019 kunt u uw snoeihout en bladeren weer gratis naar het afvalbrengpunt aan de Enterweg brengen.

Wilt u plantenresten, coniferen, naaldhout (zoals bijvoorbeeld kerstdennen), stobben en wortels wegbrengen? Dan betaalt u hiervoor. Bekijk hier alle tarieven. Let op: neem uw afvalpas mee als u naar het afvalbrengpunt gaat.

Heeft u meer dan 10 m3 schoon snoeihout?
Heeft u meer dan 10m3 snoeihout? Dan kan de gemeente het bij u ophalen. Bel met het loket Bouwen en wonen (tel. 0546 580 838) voor een afspraak. Voorwaarde is wel dat het snoeihout schoon en bladvrij is. Van bladvrije takken wordt namelijk groene stroom gemaakt.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.