U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Maandag 2 juli wordt uw gft- of restafval niet opgehaald. Wij komen zaterdag bij u langs!

01-07-2018

In verband met de brand bij Twence halen wij maandag 2 juli geen gft- en restafval op. Dit afval wordt normaal gesproken na inzameling gelijk gestort bij Twence. Wij helpen Twence graag door hen maandag 2 juli te ontlasten. Wordt uw gft- of restafval volgens afvalkalender op maandag ingezameld? Dan komen wij in plaats van maandag aanstaande zaterdag 7 juli bij u langs.

Let op! Verpakkingen en papier worden op maandag 2 juli wel in alle gemeenten ingezameld. Dit afval gaat naar een andere verwerker. Ook de inname van de grijze restafvalcontainers in Hengelo wordt maandag 2 juli voortgezet.

Woont u in de gemeente Wierden? Dan wordt al het afval op maandag 2 juli gewoon ingezameld door Leemans.Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.