Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Herbruikbare spullen? Breng het tegelijk met je grof afval weg!

04-03-2019

Op zaterdag 2 maart openden Twente Milieu en Het Goed kringloopwarenhuis de eerste kringloopcontainer op afvalbrengpunt Oost in Enschede. Voortaan kunnen de bezoekers van het afvalbrengpunt aan de Lenteweg ook hun herbruikbare spullen (gratis) achterlaten wanneer zij op zaterdag grof afval brengen. Vaak zijn spullen nog goed weer te gebruiken. Twente Milieu en Het Goed willen op deze manier voorkomen dat het afval wordt.

Voortaan is iedere zaterdag de kringloopcontainer geopend. Voor bezoekers die dat wensen, kan samen met een medewerker van Het Goed worden gekeken naar de bruikbaarheid van de spullen. De ingeleverde spullen gaan naar de winkel van Het Goed. Voor alle spullen geldt dat ze in de basis netjes, schoon en heel moeten zijn. Inwoners die alleen maar spullen hebben voor Het Goed kunnen deze het best direct naar de winkel brengen aan de Lonnekerbrugstraat. Het blijft uiteraard ook mogelijk om de spullen als grof afval af te voeren.

18 03 06 Nieuws Opening Kringloopcontainer 585X350

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.