U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Gratis takkenronde in Borne

13-02-2018

Het voorjaar komt er aan. Veel bomen en planten mogen weer gesnoeid worden. Tussen 17 en 30 maart kunt u op donderdag en op vrijdag, snoeihout en takken gratis laten ophalen. Dit kan alleen op afspraak. U kunt tussen 5 en 16 maart een afspraak maken via onze klantenservice. Bel hiervoor op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur naar 0900-8520111. Houd uw milieupas bij de hand.

Let erop dat uw snoeihout aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U kunt niet meer dan drie m3 aan tuinafval aanbieden. Dat is vergelijkbaar met drie keer het volume van een wasmachine.
  • U kunt geen boomstronken of complete (omgewaaide) bomen aanbieden.
  • De stamdoorsnede mag maximaal 10 centimeter zijn.
  • De lengte van het tuinafval is kleiner dan 3 meter.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Door vrijblijvend uw e-mailadres in te vullen, kunnen wij u van persoonlijke informatie, wijzigingen en afvaltips voorzien. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.