Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Vakman Hovenier

Wat ga je bij ons doen?
Als hovenier bij Twente Milieu ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de openbare ruimte in het groen. Je verzorgt het reguliere onderhoud van de plantsoenen. Denk hierbij aan diverse snoeiwerkzaamheden, de aanplant van nieuwe planten en bomen en diverse aanlegwerkzaamheden. De werkzaamheden lopen, onafhankelijk van de seizoenen, het hele jaar door.

De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar er wordt van je verwacht dat je regionaal inzetbaar bent over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van het diploma vakbekwaam Hovenier;
  • Je hebt relevante werkervaring bij een hovenier of groenvoorzieningsbedrijf;
  • Rijbewijs BE;
  • Veilig werken langs de weg pré;
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken;
  • Je hebt echt een aanpakkersmentaliteit;
  • Je hebt oog voor kwaliteit.

Wat wij bieden
Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Han Meijer, Teamleider Beheer Openbare Ruimte (h.meijer@twentemilieu.nl / 06-50622559).

Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar personeelszaken@twentemilieu.nl.

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Inloggen gemeente