Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wij zoeken chauffeur-beladers
Onze trotse en betrokken chauffeur-beladers halen in negen Twentse gemeenten het afval op aan huis en bij de verzamelcontainers in de wijk. Vanaf januari 2025 breiden we uit naar de Achterhoek en komt Gemeente Berkelland erbij. Wil jij dagelijks honderden inwoners blij maken door hun container te legen? En natuurlijk even te zwaaien naar die vriendelijke meneer op nummer 6 en dat enthousiaste kind op de hoek. Solliciteer dan voor dit mooie werk bij Twente Milieu.

Wat ga je doen?
Je zamelt het afval in en vervoert het naar de verwerker. Hiervoor heeft Twente Milieu verschillende voertuigen, zoals een achterlader, zijlader en bovenlader (kraanwagen). Je bent breed inzetbaar en kunt flexibel werken op onze verschillende voertuigen. Dit betekent ook dat je achter de wagen ingezet kan worden om containers te legen. We kijken samen met jou vanaf welke locatie je 's ochtends vertrekt, maar het kan ook voorkomen dat je een keer vanuit een andere Twente Milieu locatie wordt ingepland.

Of word chauffeur in Berkelland
Ben jij bekend in Berkelland en lijkt het je leuk om daar ons mooie werk te doen op een zijlader? Dan horen we dit graag! Je bent ook flexibel om ingepland te worden op een ander voertuig in een andere gemeente als dit nodig is.

Waarom wil je dit bij Twente Milieu doen?
Omdat jij regionaal wilt werken, waardoor je het goed kunt combineren met jouw privéleven en/of gezin. Je komt in een stabiele organisatie waar we met mekaar zorgen dat het werk gebeurt. Dit betekent ook dat je flexibel bent om ingepland te worden voor de gladheidsbestrijding, avondinzameling en/of calamiteitendienst. Het eventueel werken op zon- en feestdagen is voor jou ook geen probleem. Jouw werkzaamheden worden vooruit gepland, waardoor je een voorspelbare werkweek hebt.

Jij bent...
Zelfstandig en zelfverzekerd. Je kunt de rust bewaren tijdens het inzamelen in smalle straten of op drukke punten in het verkeer. Je doet jouw werk volgens de geldende regels, zodat het veilig is voor jezelf en de mensen om je heen. Je spreekt de Nederlandse taal goed en je bent professioneel in jouw communicatie met inwoners.  

Wat zien we graag op jouw CV? 

 • Je hebt een geldig rijbewijs C
 • Je bent in het bezit van code 95 (geldig)
 • Je hebt ervaring met een autolaadkraan of bent bereid om dit te leren

Wat krijg je ervoor terug?
Een mooie functie in een organisatie met trotse en betrokken medewerkers die Twente Milieu met een ruime 8 beoordelen. Waar je als chauffeur doorgroeimogelijkheden hebt naar Allround Chauffeur. Waar we voor elkaar klaarstaan en we samen zorgen dat het werk afkomt. Het 'samen doen’ betekent ook dat je bij ons de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat ook jouw mening belangrijk is. Wat je verder kunt verwachten:

 • Een jaarcontract waarbij we er natuurlijk snel een vast contract van maken als de klik met het werk en de collega's waarmee je samenwerkt goed is;
 • Salaris op basis van de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving Services schaal D, minimaal € 2.650,- en maximaal € 3.191,- bruto per maand;
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget van 13,44% per maand. Dit kun je uit laten betalen of inzetten voor extra verlof, scholing of extra pensioenopbouw;
 • Naast wettelijke vakantie-uren ook een aantrekkelijk aantal bovenwettelijke vakantie-uren die je maximaal 5 jaar lang mag sparen;
 • Pensioenopbouw bij ABP;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis;
 • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals bedrijfsfitness, fiets(lease)plan en collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Een mobiele telefoon.

Dit isTwente Milieu
Volop zon of centimeters sneeuw, op feestdagen en in het weekend, de ruim 400 medewerkers van Twente Milieu werken ‘met mekaar’ aan een schoon, groen en leefbaar Twente. Veur altied. Twente Milieu is een sociale werkgever en biedt kansen aan iedereen. Bij Twente Milieu werken echte buitenmensen, voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte en voor de inzameling van het afval. De collega’s op kantoor en in de werkplaatsen zorgen ervoor dat het werk buiten veilig, op tijd, duurzaam en gewoon goed wordt uitgevoerd.   

Is dit jouw baan?Solliciteer direct!
Ben jij onze nieuwe chauffeur-belader? Dan horen we graag van je! Solliciteer direct via het formulier hieronder. Als wij onze nieuwe collega's hebben gevonden, sluit de vacature.

Heb je vragen of wil je meerinformatie? We vertellen je graag meer!
Stuur Arnoud een berichtje via a.alferink@twentemilieu.nl. Bellen kan ook via 06 41 60 47 81.

Wij zoeken onze nieuwe collega's graag zelf en hebben geen belang bij commerciële werving.  

Solliciteren

Arnoud Alferink

Teamleider
Stel je vraag aan Arnoud
06 41 60 47 81

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente