Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Duurzaam ondernemen

Als sociale onderneming willen we de maatschappelijke opgave rond People, Planet, Profit vormgeven. Op het terrein van People is dat door de opgave in de Participatiewet op te pakken. Dat betekent verdere groei in de vormgeving van de inclusieve samenleving en in de organisatie, daar waar mogelijk, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plaats geven. Dat pakken wij op in nauwe samenwerking met de regionale sociale werkbedrijven. Momenteel is circa 20 procent van het personeelsbestand van Twente Milieu afkomstig uit het sociaal werkbedrijf.

De opgave rond Planet is op mondiaal niveau gedefinieerd tijdens de klimaattop in Parijs in december 2015. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel: het gehele wagenpark draait conform de eisen van Lean and Green. We kopen duurzaam in en hebben het één en ander in beslag in het ISO 14001 (het milieucertificaat). De laatste nieuwbouw (kantoor en Milieupark Hengelo) is volledig ecologisch gebouwd.

De Profit van Twente Milieu is gebaseerd op kostprijsplus, en streeft naast efficiëntie vooral naar betekenismaximalisatie – tegen zo laag mogelijke maatschappelijke kosten – voor haar opdrachtgevers, de gemeenten.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.