Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Buurtonderhoud

Op het gebied van Buurtonderhoud verschillen de taken sterk per gemeente. Zo voeren we voor alle gemeenten één of enkele Buurtonderhoud taken uit. Alleen de gemeente Borne neemt alle producten en diensten af op het gebied van Buurtonderhoud. Voor de overige gemeenten is er nog een aantal aanvullende uitbestedingen in het beheer van de openbare ruimte mogelijk. Uiteraard passend bij de wensen, behoeften en beleidskeuzes van gemeenten.

In de uitvoering van de Buurtonderhoud werkzaamheden zijn keuzes gemaakt. De grote machinaal te bewerken arealen en het servicewerk doen we zelf. Waar nuttig, wordt samengewerkt met gespecialiseerde partners voor Buurtonderhoud taken. Al het handmatige en overig passend werk in de openbare ruimte wordt, waar mogelijk, ondergebracht bij regionale SW-bedrijven.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw gegevens op een later tijdstip te wijzigen

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.