Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wij kiezen voor duurzame containers aan huis!

Eens in de zoveel jaren wordt de levering van containers voor de huis-aan-huisinzameling aanbesteed. Aanbesteden houdt in dat we onze wensen en eisen voor containers voorleggen aan leveranciers en vervolgens kijken welke leverancier ons de beste kwaliteit voor de mooiste prijs kan leveren. Naast kwaliteit, geld, functionaliteit en levertijd, vinden we ook duurzaamheid een belangrijk onderwerp bij de keuze voor de containers. Twente Milieu deed in 2020 samen met Circulus-Berkel een aanbesteding.

Er is gekozen voor duurzame containers die gemaakt zijn van gerecyclede materialen, waaronder onze oude containers. Het hele traject is zorgvuldig begeleid door een onafhankelijke partij. Zij hielden goed in de gaten dat alles volgens wet- en regelgeving verliep en ondersteunden Twente Milieu en Circulus-Berkel gedurende het hele proces.

Minicontainers van SULO
Tijdens een praktijktest is gekeken naar kwaliteit, uitstraling, montage en demontage, stabiliteit en gebruiksgemak. De praktijktest was essentieel in het proces van aanbesteden en de resultaten gaven de doorslag om te gaan voor de containers van SULO, voorheen Plastic Omnium.

Inloggen gemeente