Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Twente Milieu biedt beschutte werkomgeving

Binnen Startpunt zijn er in de afgelopen jaren al veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingestroomd die een persoonlijke groei hebben doorgemaakt. Die groei is in de eerste instantie de verdienste van de kandidaten zelf, en daar waar ze hulp nodig hebben worden ze ondersteund door begeleider John van der Tonnekreek en door externe experts. Ruben Aalders en Kenedj Paulo Paixo hebben bij Twente Milieu een plek gekregen om zich te ontwikkelen.

Ruben en Kenedj vallen door een arbeidsbeperking onder de noemer ‘nieuw beschut’. Mensen met deze indicatie hebben een beschutte werkomgeving nodig. Zij hebben veel begeleiding en vaak een aanpassing van hun werkplek en werkzaamheden nodig. Als de juiste werkzaamheden en begeleiding kan worden gevonden voor deze groep mensen, heeft een werkgever een waardevolle werknemer en de werknemer een fijne baan!

Nieuw beschut bij Twente Milieu
Twente Milieu wil graag onderzoeken of we een paar mensen met een indicatie ‘nieuw beschut’ een plek kunnen geven binnen onze organisatie. Vanuit Startpunt is Ruben per 1 september gestart bij de afdeling Buurtonderhoud en Kenedj bij de begraafplaats in Borne. Beide mannen zijn inmiddels een vertrouwd gezicht binnen deze afdelingen en hebben hun draai gevonden. De praktische begeleiding vindt op de werkvloer plaats en daarnaast ondersteunt John het grotere geheel, samen met een werkcoach.

Sociale werkgever
In een tijd waarin de wereld verhard, moeten we trots zijn dat we deze deelnemers onder de vleugels van Twente Milieu deze kansen kunnen bieden. En we zijn er ook zeker trots op dat we binnen Twente Milieu collega’s hebben die deze deelnemers kunnen en willen begeleiden.

Inloggen gemeente
Word ook een superheld en lever jouw textiel in! Meer weten?