Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Twente Milieu doet mee aan Fiets Naar Je Werk Dag

Bij Twente Milieu denken we graag aan het milieu én vinden we het belangrijk dat onze medewerkers fit en gezond zijn. Daarom deden we mee aan de Fiets naar je Werk Dag op donderdag 24 september 2020. Iedereen kon meedoen, ook medewerkers die al dagelijks naar het werk fietsen of vanwege de coronamaatregelen thuis aan het werk waren.

Ruim 80 collega’s kwamen op de fiets. Voor sommige collega’s niks nieuws, omdat ze dagelijks met de fiets komen. Voor andere collega’s weer even een momentje van ‘eigenlijk kan ik dit wel vaker doen’. Want bij Twente Milieu vinden we het belangrijk dat onze medewerkers fit en gezond zijn én we denken graag aan het milieu.

Fietsen stimuleren
Tijdens de Fiets Naar Je Werk Dag werden collega’s die op de fiets kwamen, op hun locatie ontvangen met een flesje Extran en een koekreep. Ook kregen zij een fietsroutekaart van Twente. Want we willen bij Twente Milieu graag (blijven) stimuleren dat medewerkers op de fiets komen.

CO2 uitstoot verminderen
We vinden het belangrijk dat de hoeveelheid CO2 die we bij Twente Milieu uitstoten verminderen. Daarom werken we continu aan het verduurzamen van ons wagenpark. Ook kijken we hoe medewerkers hier zelf een bijdrage aan kunnen leveren, door minder reisbewegingen met de auto te maken, door met de fiets te komen, thuis te werken of gebruik te maken van een deelauto van Twente Milieu.

Fiets(lease)plan
Om fietsen naar het werk te stimuleren en mede mogelijk te maken, heeft Twente Milieu een fietsplan en een fietsleaseplan.

Inloggen gemeente