Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Verbeterde en vernieuwde Twente Milieu app

In 2020 hebben we gewerkt aan een nieuwe versie van de Twente Milieu app, in een nieuw jasje. De uitstraling van deze nieuwe versie sluit beter aan bij de website en we maken zichtbaarder dat de Twente Milieu app meer is dan alleen een afvalkalender.

Ook hebben we gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid, door het maken van een melding laagdrempeliger te maken en meer aandacht te schenken aan de privacy van een gebruiker.

Inzameling kerstbomen in app
Daarnaast hebben we in 2020 gewerkt aan de kerstboommelding via de Twente Milieu app voor inwoners van Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Het communiceren over de kerstboominzameling is nog best een uitdaging gebleken. Leg inwoners maar eens uit dat ze hun kerstboom in de tweede week van januari aan de straat moeten leggen op de dag dat normaal gesproken hun verpakkingenafval opgehaald wordt. Wordt op die dag dan alleen de kerstboom opgehaald of ook de verpakkingen? Het schept nogal wat verwarring. Daarom is de kerstbomenroute opgenomen in de Twente Milieu app. Voor Twente Milieu is dat makkelijker communiceren, maar hiermee komen we ook tegemoet aan een grote wens van onze inwoners.

Inloggen gemeente