Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wat ga je bij ons doen?
Als Chauffeur bovenlader werk je zelfstandig aan een schoon en afvalloos Twente. Het rijden als Chauffeur bovenlader is een hele uitdaging. In de drukke steden en woonwijken zorg jij, door jouw defensieve rijgedrag, voor een veilige inzameling. Wij werken met 3 typen wagens; achterladers, zijladers en bovenladers. Als chauffeur van een bovenlader wissel je het rijden af met werkzaamheden als machinist op een kraansysteem. Je verricht werkzaamheden van 07.30 uur tot 16.00 uur. Avonddiensten en diensten in het weekend en op zon- en feestdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BC en chauffeursdiploma;
  • Code-95 op het rijbewijs is een pré;
  • Ervaring met de bovenlader;
  • Je bent zelfstandig en zelfverzekerd;
  • Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel inzetbaar; inzet vanuit onze verschillende vestigingen is voor jou geen probleem. Inzet in de gladheidsbestrijding, avondinzameling en/of calamiteitendienst behoren ook tot de werkzaamheden. Deze worden uitgevoerd op basis van een jaarlijkse planning, die we proberen gezamenlijk af te stemmen. Wij rekenen op je flexibiliteit.
  • Het eventueel werken op zon- en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wat wij bieden
Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Solliciteren
Wil jij werken bij deze mooie organisatie die staat en gaat voor een leefbaar Twente? Waar je leuke, hardwerkende mensen om je heen hebt die hart hebben voor elkaar, de inwoners en de leefomgeving? Sluit ook jouw kennis en ervaring aan op deze vacature? Solliciteer dan direct via het formulier hieronder.

Wij werken niet samen met commerciële bureaus voor het vervullen van de functie. Bellen of mailen met commercieel belang wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Personeelszaken

Stel je vraag aan Personeelszaken personeelszaken@twentemilieu.nl

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente