Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Milieupark Bruins en Kwast

De gemeente Hof van Twente heeft een Milieupark. Bij het Milieupark Bruins en Kwast kunt u als inwoner van Hof van Twente allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof afval, tuinafval of huishoudelijk afval.

Om uw afval weg te brengen, heeft u een milieupas nodig. Met deze pas heeft u toegang tot het afvalbrengpunt en u kunt inloggen op het diftarsysteem. In dit systeem kunt u zien hoe vaak u al afval heeft weggebracht. Bent u een bewoner van hoogbouw? Dan geeft deze pas u ook toegang tot de ondergrondse restafvalcontainer.

Alleen toegang tot Milieupark met milieupas
U heeft alleen toegang tot het Milieupark met uw milieupas. Uw oude afvalpas is sinds 2017 niet meer geldig. Zie de afbeelding hieronder met welke passen u toegang heeft tot het Milieupark.

Milieupas hoort bij de woning
De milieupas hoort bij uw woning. Gaat u verhuizen? Dan moet u de milieupas achterlaten voor de nieuwe bewoners. Kijk hier voor meer informatie over de milieupas.

milieupas-in-hand-klein.jpg?mtime=20200324155753#asset:220422


Adres
Mossendamsdwarsweg 1

Openingstijden
Klik hier voor de openingstijden.

Dit Milieupark wordt beheerd door Bruins en Kwast. U kunt hier alleen afval brengen als u inwoner van Hof van Twente bent en uw afvalpas meeneemt.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.