Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Technisch Specialist Bedrijfswagens en Inzamelvoertuigen

Wat ga je bij ons doen?
Als Technisch Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig onderhoud, reparaties en keuringen van al ons materieel en onze machines. Het gaat om zowel zware als lichte bedrijfswagens. De focus ligt op de opbouw van zware bedrijfswagens, zoals kraakpersopbouw, laadkranen, zijladers, winterdienstmachines en soortgelijke machines. Je bent in staat om zelfstandig alle werkzaamheden te verrichten. Je komt ook met voorstellen ter verbetering en optimalisatie van de werkzaamheden en activiteiten in de Twente Milieu Werkplaatsen, waarbij je rekening houdt met de kosten voor de in- en externe klant.

Je hebt een breed takenpakket en bent breed en flexibel inzetbaar. De standplaats is Enschede, maar in de toekomst wordt er ook verwacht dat je inzetbaar bent in de overige Werkplaatsen (regionaal) van Twente Milieu. Je werkt standaard van 07:30 – 16:00 uur, maar ook tijdens avond-/weekenddiensten wanneer nodig. Daarnaast kun je opgeroepen worden voor een storingsdienst. Dit is een onderdeel van jouw functie.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt minimaal over een MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van de MBO diploma monteur en/of mechatronica;
  • Je hebt brede kennis van (auto)elektronica en hydrauliek;
  • Je hebt rijbewijs B (rijbewijs C en/of E is een pré);
  • Je staat open voor onregelmatige diensten;
  • Je bent resultaatgericht en verantwoordelijk;
  • Je hebt technisch en analytisch inzicht;
  • Je bent besluitvaardig en overtuigend;
  • Je bent ondernemend en communicatief vaardig.

Wat wij bieden
Wij bieden een uitdagende plek in een organisatie die vooruit wil en maatschappelijk relevant is. Je krijgt de gelegenheid om daar je steentje aan bij te dragen en onderdeel te zijn van een organisatie met een informele, mensgerichte sfeer die bouwt aan zijn toekomst. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in F.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek. Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar P&O ter attentie van Marlou Jacobs; personeelszaken@twentemilieu.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Manager Materieel Lennart Driessen (l.driessen@twentemilieu.nl / 06-15893267)

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Inloggen gemeente