Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wat ga je bij ons doen?
Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het inzamelen, transporteren en storten van huishoudelijk afval. Hiervoor zet Twente Milieu verschillende voertuigen in. Denk hierbij aan een achterlader, zijlader of bovenlader. Onze chauffeurs zijn allround inzetbaar en werken flexibel op verschillende voertuigen. Je gebruikt en onderhoudt ons materieel en materiaal zodanig dat er geen bovenmatige slijtage of schade ontstaat. Je vertoont professioneel rijgedrag en werkt met het oog voor veiligheid en gezondheid, zodat geldende regelgeving nageleefd wordt en er geen gevaar ontstaat voor de eigen gezondheid of die van anderen.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BC en chauffeursdiploma;
  • Code-95 op het rijbewijs is een pré;
  • Je hebt affiniteit met het duurzaam inzamelen van grondstoffen;
  • Je hebt eventueel ervaring met een autolaadkraan;
  • Je bent zelfstandig en zelfverzekerd;
  • Je bent representatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent flexibel inzetbaar; inzet vanuit onze verschillende vestigingen is voor jou geen probleem. Inzet in de gladheidsbestrijding, avondinzameling en/of calamiteitendienst behoren ook tot de werkzaamheden. Deze worden uitgevoerd op basis van een jaarlijkse planning, die we proberen gezamenlijk af te stemmen. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Het eventueel werken op zon- en feestdagen is voor jou geen probleem.

Voldoe je nog niet aan de eisen, maar wil je wel graag Chauffeur worden? Ook dan komen wij graag met je in gesprek over een eventueel BBL-opleidingstraject.

Wat wij bieden
Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek. Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren

Personeelszaken

Stel je vraag aan Personeelszaken personeelszaken@twentemilieu.nl

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente