Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Tour de Twente Milieu

zaterdag 1 oktober

09.00 - 15.00 uur

Samen vieren we 25 jaar Twente Milieu!

Fiets mee met de Tour de Twente Milieu

We vieren ons 25-jarig jubileum groots op zaterdag 1 oktober met collega's en hun families, buren, inwoners en relaties. Maak een gezellige gezinstocht of sportieve toertocht van en naar verschillende Twente Milieu locaties. Neem een kijkje achter de schermen van onze diensten in afvalinzameling, beheer openbare ruimte, service en onderhoud. Met vertier en een hapje en een drankje: leuk voor jong en oud!

Gezinstocht
Voor de gezinstocht is er keuze uit negen routes met verschillende afstanden die starten op onze Twente Milieu locaties. Bij elke route hoort een fietskaart met knooppunten. Stel zelf jouw fietstocht samen door één of meerdere route(s) te fietsen! De fietsroutekaarten zijn vanaf september beschikbaar. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Afstanden - Fietsroutekaarten vanaf september beschikbaar!

Almelo <-> Borne (21 km)
Almelo <-> Oldenzaal (40 km)
Borne <-> Hengelo (6 km)
Borne <-> Oldenzaal (19 km)
Enschede <-> Haaksbergen (15 km)
Enschede <-> Hengelo (26 km)
Enschede
<-> Oldenzaal (20 km)
Hengelo <-> Haaksbergen (37 km)
Hengelo <-> Oldenzaal (19 km)

Sportieve toertocht
De sportieve toertocht - voor de actieve wielrenner - start vanaf onze locaties in Almelo, Hengelo en Enschede. Er is keuze uit vijf verschillende afstanden. Onderweg zijn er pauzepunten in Borne, Haaksbergen en Oldenzaal. De toertocht is georganiseerd in samenwerking met DFC De Twickel Trappers. Je kunt je aanmelden via Fietssport. De kosten hiervoor zijn € 5,00.

Klik op de startlocatie voor meer informatie en aanmelding bij Fietssport.

Almelo
Enschede

Hengelo

Inloggen gemeente