Fiets Naar Je Werk Dag

Doe mee aan Fiets Naar Je Werk Dag!

Donderdag 24 september 2020


Begin fris aan je werkdag en doe op donderdag 24 september 2020 mee aan de landelijke Fiets naar je Werk Dag. Fiets samen met collega’s en vele anderen naar het werk. Want fietsen is gezond én goed voor het milieu. Dat vinden we bij Twente Milieu heel belangrijk. Dus laat op 24 september je auto of openbaar vervoer voor wat het is en kom gewoon op de fiets!

Maar ik fiets al dagelijks naar mijn werk...
Daar zijn we heel blij mee; we hopen dat je dit vooral blijft doen. Ook als je al dagelijks naar je werk fiets, kun je je aanmelden voor de Fiets Naar Je Werk Dag. We willen je deze dag graag op een leuke manier ontvangen. Dus meld je aan!

Maar ik werk thuis vanwege Corona...
Ook dan kun je je aanmelden door op onderstaand formulier bij locatie #thuiswerkrondje aan te klikken. Je fietst dan, voor werktijd, een rondje in de omgeving, en ontvangt later een leuke verassing van Twente Milieu.

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan via onderstaand formulier, zodat Twente Milieu weet dat je mee doet. We willen je op deze dag namelijk feestelijk op jouw locatie ontvangen met een verrassing.
  2. Wil je kans maken op prijzen? Meld je dan óók aan op www.fietsnaarjewerkdag.nl. Je maakt dan kans op mooie prijzen zoals de hoofdprijs: een splinternieuwe elektrische Cortina E-U1 N3 2020 inclusief fietsverzekering! En wil je ook iets goeds doen voor een ander, dan is het ook mogelijk om de besparing op je autokosten te doneren aan de stichting Cycling Out of Poverty (CooP-Africa). CooP-Africa voorziet ondernemers in Zuid-Afrika, voornamelijk boeren, van fietsen. Deze fietsen zijn stevig genoeg om de oogst naar markten in de omgeving te brengen.

Geef aan of je interesse hebt in het fietsleaseplan
Zoals je hierover in de interne nieuwsbrief hebt kunnen lezen, heeft Twente Milieu naast het fietsplan een nieuw fietsleaseplan. We willen graag weten of je interesse hebt in meer informatie over dit fietsleaseplan. Bij voldoende interesse gaan we kijken of TSR (Twentse Samenwerkende Rijwielhandelaren) op donderdag 24 september na werktijd (tussen 15.00 en 17.00 uur) een aantal fietsen kan presenteren en meer informatie kan geven over het fietsleaseplan.

Vragen?
Heb je vragen over de Fiets Naar Je Werk Dag? Stuur dan een mail naar communicatie@twentemilieu.nl.

Ik fiets naar locatie:
Ik heb interesse in het fietsleaseplan