Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Vind jij het leuk om te werken aan moderne voertuigen met een complexe opbouw? Ben jij die techneut die samen met een betrokken team ervoor zorgt dat het materieel zonder problemen dagelijks inzetbaar is? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een Monteur Bedrijfswagens en Inzamelvoertuigen.

Wat ga je bij ons doen?
Je gaat aan de slag als Monteur (Technisch Specialist) op de afdeling Werkplaatsen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en keuringen van al onze machines en materialen. Door de grote verscheidenheid in werkzaamheden is hierin geen dag hetzelfde.

Waar ga jij je mee bezig houden?

 • We werken aan zowel zware als lichte bedrijfswagens van merken als VOLVO, SCANIA en DAF. De focus ligt met name op de zware bedrijfswagens en de opbouw hiervan, zoals kraakpersopbouw, laadkranen, zijladers, winterdienstmachines en soortgelijke machines.
 • Je stelt met moderne diagnoseapparatuur storingen vast.
 • We werken kostenbewust, op tijd en zorgen voor een zo laag mogelijke impact op de lopende processen.
 • Je bent in staat zelfstandig alle werkzaamheden te verrichten.
 • Je denkt mee en komt met voorstellen ter verbetering en optimalisatie van de werkzaamheden en activiteiten in de Twente Milieu werkplaatsen.
 • In al je werkzaamheden pas je de wettelijke kaders toe met betrekking tot kwaliteit, ARBO en Milieu.

Je hebt een breed takenpakket en bent breed en flexibel inzetbaar. De standplaats is Enschede, maar in de toekomst wordt er ook verwacht dat je inzetbaar bent in de overige werkplaatsen van Twente Milieu. Je werkt standaard van 07:30 – 16:00 uur en hebt avond-/weekenddiensten wanneer dit nodig is. Je kunt ook opgeroepen worden voor een storingsdienst. Dit is onderdeel van jouw functie.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal MBO niveau;
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding en werkervaring;
 • Je hebt brede kennis van elektronica en hydrauliek;
 • Je hebt rijbewijs B (rijbewijs C en/of E is een pre);
 • Je staat open voor onregelmatige diensten;
 • Je bent oplossingsgericht en weet van aanpakken.

Dit is waarom je bij Twente Milieu wilt werken
Bij Twente Milieu werken we graag en veel samen. Met elkaar zorgen we voor kwaliteit en dat het werk op tijd afkomt. Twente Milieu is een professionele, duurzame en sociale werkgever die gaat voor een schoon, groen en leefbaar Twente. Een open organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en waar we samen het verschil maken.

Wij geloven dat een sterke organisatie gemaakt wordt door de mensen die er werken. Dat betekent dat we goed zorgen voor onze medewerkers:

 • We zetten hoog in op persoonlijke ontwikkeling en scholing.
 • Vitaliteit van medewerkers is een belangrijk thema.
 • We geven zoveel mogelijk vrijheid. Daarbij worden de verantwoordelijkheden zo laag als mogelijk in de organisatie gelegd.
 • We moedigen medewerkers aan zelfstandig keuzes te maken en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Wat bieden wij?
Conform CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (Services) is deze functie ingeschaald in F. Wij bieden altijd eerst een jaarcontract. Bij goed functioneren zetten we dit daarna graag om in een vast dienstverband.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek. Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren

Hans Roosingh

Teamleider Werkplaatsen
Stel je vraag aan Hans
06 - 27 09 69 21

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente
Word ook een superheld en lever jouw textiel in! Meer weten?