Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Onderhoud riolering

In de gemeente Enschede voeren wij verschillende taken uit op het gebied van riolering. Zo reinigen wij de riolering, kolken en lijngoten. Kolken zijn de bekende putjes langs de kant van de weg. Lijngoten zijn lijnvormige goten die het regenwater bovengronds afvoeren naar een watervoorziening. Daarnaast onderhouden wij ook de (druk)riolering, pompen en gemalen. Gemalen verpompen afvalwater, regenwater en oppervlaktewater om het af te voeren naar bijvoorbeeld de rioolwaterzuivering. Door middel van een tv-inspectie kunnen wij het riool inwendig bekijken. Hiermee kunnen we het riool controleren op onvolkomenheden. Tevens beoordelen wij of de aannemer de riolering goed heeft aangelegd.

Voorbeeld-lijngoot-klein-goed.jpg#asset:
Voorbeeld lijngoot

  • Slider Riolering1 1200X450
  • Slider Riolering3 1200X450

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.