Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Ja... ik wil ondergronds in Enschede

De inwoners van Enschede scheiden hun afval steeds beter. Daardoor maken ze minder gebruik van hun grijze container. Zet u uw grijze container ook niet meer zo vaak aan de straat? Dan kunt u ervoor kiezen uw grijze container in te leveren en gebruik te maken van een ondergrondse restafvalcontainer. Dit regelt u door ‘ja’ te zeggen tegen ondergronds. 

Wanneer u ‘ja’ zegt tegen ondergronds, kunt u zelf bepalen van welke ondergrondse container u gebruikmaakt. Op deze kaart vindt u de ondergrondse containerlocaties bij u in de buurt. Iedere ondergrondse container heeft een uniek nummer dat begint met REN. U dient bij aanmelding twee REN-nummers in te vullen. Na aanmelding krijgt u met uw milieupas toegang tot deze twee containers. Door u bij twee containers aan te melden, heeft u altijd een container tot uw beschikking. Ook wanneer één van de twee containers tijdelijk onbruikbaar is door een storing. 

U kunt de containernummers vinden op de container bij u in de buurt of op de website bij containerlocaties. Klik op de container waar u gebruik van wilt maken en vervolgens ziet u vanzelf het bijbehorende REN-nummer.

De voordelen

  • Doordat u geen grijze container meer heeft, ontstaat meer ruimte in de tuin.
  • U kunt restafval aanbieden in kleinere hoeveelheden
  • U kunt 24 uur per dag uw afval kwijt in plaats van één keer in de twee weken.

Aanmelden? 'Ja, ik wil ondergronds in Enschede'

Als inwoner van gemeente Enschede wil ik graag mijn grijze container inleveren en voortaan gebruikmaken van een ondergrondse restafvalcontainer. Aanmelden doet u via info@twentemilieu.nl, het contactformulier of telefonisch via onze klantenservice 0900 - 85 20 111.

Handleiding ondergrondse container

Klik hier voor een handleiding van de ondergrondse container.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.