Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Algemeen

Op het gebied van buurtonderhoud (ook wel Beheer Openbare Ruimte genoemd) verschillen onze taken sterk per gemeente. Voor iedere aandeelhoudende gemeente voeren wij één of meerdere taken uit.

De grote machinaal te bewerken arealen en het servicewerk doen wij zelf. Waar nuttig, wordt samengewerkt met gespecialiseerde partners voor taken op het gebied van buurtonderhoud. Al het handmatige en overig passend werk in de openbare ruimte wordt, waar mogelijk, ondergebracht bij regionale sociale werkbedrijven (SW-bedrijven).

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.