Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wat ga je bij ons doen?
Als stratenmaker voer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan diverse soorten bestratingen in Haaksbergen en Borne. Twente Milieu breed doe je ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bij de ondergrondse verzamelcontainers. Je repareert en verhelpt klachten en storingen van drainage en vrij verval riolen en huisaansluitingen. Daarnaast breng je bermverhardingen aan ten behoeve van onderhoud van sloten en bermen in het buitengebied. Tevens plaats je verkeersborden, regel je afzettingen en assisteer je bij calamiteiten.

De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar je bent regionaal inzetbaar over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Wie zoeken wij?

  • Ervaring als stratenmaker is een vereiste;
  • Diploma vakman GWW;
  • Rijbewijs B (E) is een pré;
  • Certificaat veilig werken langs de weg pré;
  • Je bent klant- en resultaatgericht;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden
Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek. Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren

Han Meijer

Teamleider Beheer Openbare Ruimte
Stel je vraag aan Han
06 - 50 62 25 59

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente