Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Wat ga je bij ons doen?
Als Medewerker Beheer Openbare Ruimte voer je alle voorkomende werkzaamheden uit met betrekking tot het beheer en onderhoud van de openbare ruimte op basis van de vastgestelde onderhoudsniveau. Tevens ben je betrokken bij het en verrichten van werkzaamheden met betrekking tot het aanleg, omvorming en verbetering van de openbare voorzieningen. Daarnaast kun je op basis van de jaarlijkse planning ingepland worden in de calamiteiten- en/of winterdienst. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, worden er voertuigen en materieel beschikbaar gesteld. Er wordt verwacht dat je deze op een veilige en verantwoordelijke manier gebruikt, reinigt en eventuele storingen meldt. Gezien je het gezicht van Twente Milieu bent, vertoon je te allen tijde een representatieve houding hebt.

De standplaats is Haaksbergen/Borne, maar je bent regionaal inzetbaar over de vestigingen heen. Op basis van de jaarlijkse planning kun je ook ingepland worden voor de gladheidsbestrijding en/of calamiteitendienst. Wij rekenen op je flexibiliteit.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Een diploma gerelateerd tot techniek/BOR;
  • Kennis van technieken openbare ruimte;
  • Functiegerelateerde diploma’s;
  • Certificaat veilig werken langs de weg (pré);
  • Rijbewijs B (BE pré);
  • Resultaatgericht;
  • Klantvriendelijk;
  • Besluitvaardig;
  • Ondernemend.

Wat wij bieden
Een jaarcontract, dat als beide kanten daar positief tegenover staan, na een jaar kan worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Conform de cao Grondstoffen Energie en Omgeving is deze functie ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast biedt Twente Milieu een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, dan komen we graag met je in gesprek. Solliciteer direct via het formulier hieronder.

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren

Han Meijer

Teamleider Beheer Openbare Ruimte
Stel je vraag aan Han
06 - 50 62 25 59

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente