Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Milieupark geopend op donderdagavond in de maanden juni, juli en augustus

Ook dit jaar is het Milieupark aan de Wegtersweg in juni, juli en augustus op donderdagavond tot 20.00 uur geopend. Op donderdag 3 juni is dit jaar de eerste avondopenstelling en op donderdag 26 augustus de laatste. Met de avondopenstelling in de zomermaanden is het voor meer mensen mogelijk het Milieupark te bezoeken.

Op het Milieupark kunnen inwoners van Hengelo en Borne allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof restafval, tuinafval of huishoudelijk afval. Het Milieupark is normaal gesproken geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. In de maanden juni, juli en augustus is het Milieupark dus op donderdag geopend van 09.00 tot 20.00 uur.

Gratis en betaalde afvalsoorten
Inwoners van Borne kunnen met hun milieupas terecht op het Milieupark om afval te brengen. Er zijn zogenoemde gratis afvalsoorten, zoals snoeihout, textiel, ijzer, elektrische apparaten, papier en verpakkingen, maar ook afvalsoorten waarvoor betaald moet worden, zoals grof huishoudelijk afval, matrassen, tapijt, autobanden, puin en hout. Via een weegbrug kan Twente Milieu meten hoeveel afval tegen betaling weggebracht wordt. Bornse huishoudens mogen per jaar in totaal 100 kilo gratis brengen. Dit tegoed wordt in januari automatisch op de milieupas bijgeschreven. Bekijk hier alle tarieven.

Inloggen gemeente