Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl

Volop zon of centimeters sneeuw, op feestdagen en in het weekend, de ruim 400 medewerkers van Twente Milieu werken ‘met mekaar’ aan een schoon, groen en leefbaar Twente. Veur altied. Twente Milieu is een sociale werkgever en biedt kansen aan iedereen. Bij Twente Milieu werken echte buitenmensen, voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte en voor de inzameling van het afval. De collega’s op kantoor en in de werkplaatsen zorgen ervoor dat het werk buiten veilig, op tijd, duurzaam en gewoon goed wordt uitgevoerd.

Voor de afdeling Strategie & Beleid van Twente Milieu zoeken wij een: Strategisch adviseur (24-40 uur)

Dit ga je bij ons doen!
Als strategisch adviseur vertaal jij de visie, missie en strategische ambities van Twente Milieu richting onze gemeenten en samenwerkingspartners. Samen met gemeenten ontwikkel, schrijf en implementeer je gemeentelijk beleid. Je bereidt beleidsstukken voor en ondersteunt de adviseur gemeenten bij bestuurlijke en politieke trajecten. Daarnaast volg je nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de branche op de voet. Je vertaalt deze naar kansen en risico’s voor Twente Milieu op de middellange en lange termijn. Ook heb je een actueel overzicht van ontwikkelingen op politiek- en beleidsniveau in de gemeenten van Twente Milieu en verbind deze waar mogelijk. Je optimaliseert en uniformeert samen met de organisatie bedrijfsprocessen. Op basis van jouw analyse en evaluatie versterk je de organisatie in haar dynamische omgeving. Daarbij heb je een actieve rol richting het MT als het gaat om optimalisaties, (beleids)ontwikkelingen en kennisdeling. Je bent actief in het onderhouden van een extern netwerk binnen de branche en in de regio Twente. Tenslotte ben je een ambassadeur op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en innovatie binnen de gemeenten en Twente Milieu.

Dit verwachten we van jou!

  • Je hebt HBO- of WO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over aantoonbare werkervaring op het gebied van beleidsontwikkeling op strategisch niveau;
  • Je hebt relevante werkervaring met het werken bij of met overheden;
  • Je bent een stevige gesprekspartner voor het management en de gemeenten:
  • Je bent communicatief sterk en weet met tegengestelde belangen om te gaan in een politiek-bestuurlijke omgeving;
  • Je bent in staat snel te kunnen schakelen op verschillende niveaus en weet goed de verbinding te maken met de rest van de organisatie;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden;
  • Je kunt goed onder druk werken en hebt een resultaat- en markt-/klantgerichte instelling;
  • Je bent proactief, neemt initiatief en bent besluitvaardig;
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid, circulariteit, de afvalbranche en het beheer van de openbare ruimte.

Competenties die wij belangrijk vinden:

Proactief, verbindend, flexibel, analytisch vermogen, besluitvaardig, politiek en bestuurlijk sensitief, analytisch en cijfermatig sterk.

Dit brengen we jou!

Bij Twente Milieu werken we graag en veel samen. Met elkaar zorgen we voor kwaliteit en dat het werk op tijd afkomt. Twente Milieu is een professionele, duurzame en sociale werkgever die gaat voor een schoon, groen en leefbaar Twente. Een open organisatie waar veel ruimte is voor jouw ideeën en waar we samen het verschil maken. Medewerkers omschrijven onze organisatie als informeel, oplossingsgericht en we doen het werk samen, buiten en gewoon goed! Je valt onder de CAO GEO services, schaal K. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Interesse?
Ben jij die strategisch adviseur die we zoeken en wil jij onderdeel worden van onze mooie organisatie die er echt toe doet? Dan maken we heel graag kennis met jou! Je kunt jouw motivatie en CV mailen naar personeelszaken@twentemilieu.nl of reageren via de sollicitatieknop op deze pagina.

Heb je vragen of wil je meer informatie? We vertellen je graag meer!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen Bas Assink, Manager Strategie & Beleid: b.assink@twentemilieu.nl / 06 -14 95 47 43.

Commerciële acquisitie op deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteren

Bas Assink

Manager Strategie & Beleid

Interesse?

Solliciteer direct

Solliciteren is eenvoudig. Vul je gegevens in, upload je CV en eventueel een motivatie en druk op 'sollicitatie verzenden'. Heb je een inhoudelijke vraag over deze vacature? Neem contact op met de contactpersoon bovenaan deze pagina. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met personeelszaken@twentemilieu.nl.
* verplicht
CV *
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Motivatiebrief
Kies bestand
Bladeren
(Max 5 mb: doc, docx, pdf)
Inloggen gemeente
Word ook een superheld en lever jouw textiel in! Meer weten?