Contact opnemen? 0900 - 85 20 111 info@twentemilieu.nl
U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Wijzigen? Klik hier
U bevindt zich op een gemeentepagina die niet overeenkomt met de door u opgegeven gemeente / postcode. Naar uw eigen gemeente gaan? Klik hier

Buurtonderhoud

Naast de afvalinzameling voert Twente Milieu in de gemeenten diverse Buurtonderhoud taken uit. De taken verschillen sterk per gemeente. Van gladheidbestrijding, plaagdierbeheersing en groenvoorziening tot parkeerbeheer, verkeersregelinstallaties en evenementen. Uiteraard passend bij de wensen, behoeften en beleidskeuzes van gemeenten en daar waar mogelijk in samenwerking met regionale SW-bedrijven, zoals SWB en Gildebor.

Klik onderaan de pagina op een gemeente om te zien welke diensten op het gebied van Buurtonderhoud door Twente Milieu worden uitgevoerd.

Melding maken

Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden? Laat het ons weten.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is mogelijk om uw postcode, huisnummer en e-mailadres op een later tijdstip te wijzigen.

Postcode
Huisnummer
Selecteer uw huisnummer
Uw gemeente:
De door u opgegeven postcode valt niet in het werkgebied van Twente Milieu of is een bedrijfsadres. Ga naar de algemene pagina.

Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring.